Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Chen Patika

Akupunktúra, akupresszúra, Yumeiho masszázs….kínaiul hangzik? Nem csodálom!

Ezek a módszerek mind Kínából származnak, mint a Dr. Chen Patika atyja, Dr. Chen Zhen. Ő a 80-as évek közepén érkezett Magyarországra, ahol klinikai orvosként azt figyelte meg, hogy a betegek enyhe gyengélkedésre is erős gyógyszereket kapnak. Hazájában ilyen esetekre még gyógynövényeket és táplálékkiegészítőket javasolnak a pácienseknek, hiszen a kínai orvoslás nem csak egészséget és betegséget ismer, hanem a köztes állapotot is, amikor a delikvens még „nem beteg, de már nem egészséges”. Mivel a súlyos betegségek kialakulása megelőzhető egészséges táplálkozással és étrendkiegészítőkkel, Dr. Chen úgy döntött, hogy a hazájában sikerrel alkalmazott gyógynövényeket itthon is bevezeti. A szkepticizmus elkerülése végett olyan innovatív termékeket fejlesztett, amelyek hagyományos alapelvekre épülnek, de tudományosan igazolt összetevőket tartalmaznak. Munkássága számos szakmai elismerést, valamint közel 100 védjegy bejegyzést hozott a Dr. Chen Patikának, ezek közül a legismertebb a "Szűztea” elnevezés.

A Dr. Chen Patika fő támogatója volt a 2010-2020-ig tartó Országos Egészségügyi Szűrőprogramnak, hiszen a cég elsődlegesnek a megelőzés fontosságát tartja az egészségtudatos magatartás elősegítésével.

A Dr. Chen termékek számtalan problémára nyújtanak megoldást, legyen szó immunerősítésről, stresszoldásról, csontokról, porcokról vagy akár a fogyókúra támogatásáról a Szűztea termékcsaláddal.

Egészség természetesen. Kell ennél több?

Az oldal tetejére