Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr. Chen

Akupunktúra, akupresszúra, Yumeiho masszázs….kínaiul hangzik? Nem csodálom! Ezek a módszerek mind Kínából származnak, mint a Dr. Chen Patika atyja, Dr. Chen Zhen. Ő a 80-as évek közepén érkezett Magyarországra, ahol klinikai orvosként azt figyelte meg, hogy a betegek enyhe gyengélkedésre is erős gyógyszereket kapnak. Hazájában ilyen esetekre még gyógynövényeket és táplálékkiegészítőket javasolnak a pácienseknek, hiszen a hagyományos kínai orvoslás nem csak egészséget és betegséget ismer, hanem a köztes állapotot is, amikor a delikvens még „nem beteg, de már nem egészséges”.

Jellemző a holisztikus szemlélet, ami azt jelenti, hogy nem csak az adott betegséget gyógyítják, hanem magát az embert is. Ennek a szemléletnek a meridiánok az alappillérei. Mind a 12 szervünk egy-egy meridiánhoz, azaz energiacsatornához kapcsolódik, az életenergiánk ezeken a pályákon áramlik. A kínai gyógyítás célja a testi-lelki harmónia visszaállítása, ha a Yin és a Yang egyensúlya felborul. Mivel a súlyos betegségek kialakulása megelőzhető egészséges táplálkozással és étrendkiegészítőkkel, Dr. Chen úgy döntött, hogy a hazájában sikerrel alkalmazott gyógynövényeket itthon is bevezeti. A szkepticizmus elkerülése végett olyan innovatív termékeket fejlesztett, amelyek hagyományos alapelvekre épülnek, de tudományosan igazolt összetevőket tartalmaznak. Munkássága számos szakmai elismerést, valamint közel 100 védjegy bejegyzést hozott a Dr. Chen Patikának, ezek közül a legismertebb a "Szűztea” elnevezés.

Nem tudom, Te hogy vagy vele, de mi állandóan fogyókúrázunk, ezért bátran ajánljuk Neked is a Dr.Chen Szűztea Super CLA 60x lágyzselatin kapszula-t, ami diétával és mozgással kiegészítve hatásosan veszi fel a harcot a kilók ellen. A CLA úgynevezett "jó zsír", ami létfontosságú ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges kilóktól. Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek kifejezetten ajánlott. Kedvenceink közé tartozik még a Dr.Chen Magnézium B6-vitamin+Ginkgo Forte tabletta 30x, hiszen napi 1 tablettával az idegeink kisimulnak, a keringésünk kiegyensúlyozott lesz. Idősebbeknek is ajánlott, mert a ginkgo hozzájárul az agyműködés megfelelő szinten tartásához.

Nyakunkon az ősz, a tél, ráadásul még a COVID is itt időzik, nem árt, ha a légutak és a tüdő teljes kapacitással tudnak dolgozni, ebben segít nekünk a Dr.Chen Tüdő Meridian kapszula 30x az echinacea, nagy bojtorján, gyömbér, csillagánizs, borsmenta erejével.

A Dr. Chen termékek számtalan problémára nyújtanak még megoldást, legyen szó immunerősítésről, stresszoldásról, csontokról, porcokról, bőrről, hajról, körömről, teljesen természetesen.

Kell ennél több?

Rendezés:
Az oldal tetejére