Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gomba DR.

KOMPLEX MEGOLDÁS

Prevenció, stressz, immunrendszer, daganatos betegségek, emésztés.

A gyógyhatású gombák számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkeznek. Képesek a szervezetünkben a méreganyagokat megkötni, feltölteni jótékony vitaminokkal, ásványi anyagokkal, az immunrendszer működését harmonizálni, a vércukorszintet szabályozni. Hatással lehetnek a vérnyomás, a cukor, a koleszterinszint szabályozásában, a daganatos megbetegedések megelőzésében, kezelésében kiegészítő terápiaként is. 

A keleti gyógyászok körében már évszázadok óta megbecsült gyógymódként használják őket. A gombadoktor termesztő Szondi Kristóf is vallja, hogy az egészséges életmód a legfontosabb, azt pedig kiegészíteni vegyszermentes gombákkal maga az életerő. 

A Borókában a süngomba, a lepketaplógomba és a gombakeverékek flovoidokkal az igazi kedvencek. Kapszulás vagy gombapor (őrlemény) formában is kaphatóak a termékek, a kínálatot egy egyszerű lejebb görgetéssel meg is tekintheted.

További részletes és hasznos információkért pedig olvasd el cikkünket a témában: https://www.borokabiobolt.hu/hirek-1/gyogygombak-amit-a-gombakrol-tudni-akartal-de-eddig-feltel-megkerdezni-66 

Rendezés:
Az oldal tetejére