Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GAL

It’s                  Our                   Life

Igen, ezt a mondatot minden GAL terméken megtalálod. Hogy miért? It’s our life- Az életünk. Az enyém, a Tiéd, az övé. Az övé, mert az alapító elsődleges célja az volt, hogy családtagjai, barátai számára készítsen kimagasló minőségű termékeket a természetesség jegyében megfizethető áron. A Tiéd, mert nem mindegy, hogy milyen minőséggel támogatod a szervezeted, hogy minél tovább egészséges maradjon. Az enyém, mert nekem sem volt kérdéses, hogy a születendő gyermekemnek és magamnak a legjobbat adom a Babaváró+ terhesvitamin formájában.

Minden GAL termékben az összetevők olyan formában és arányban vannak, ahogy a természetben is előfordulnak, hiszen ott sem véletlenül vannak úgy, ahogy.  A fejlesztések során a legfrissebb kutatásokra támaszkodnak, mivel a céljuk az, hogy a leghatásosabb termékeket tudják kínálni kizárólag időtálló, tudományos bizonyítékok alapján, mindezt a megfizethetőség jegyében.

A GAL család alaptermékei kifejezetten az egészségmegőrzés céljára szolgálnak. Ezek a készítmények azokat a szükséges tápanyagokat tartalmazzák, amik az étkezéssel nehezen, vagy egyáltalán nem biztosíthatók. Természetesen, ma már egyedi problémákra is találhatunk megoldást a termékpalettán.

Plusz pont, hogy a cég a fenntarthatóságra törekszik. Élelmiszer-komponenseik szigorúan GMO mentesek. A hordozóanyagként használt pálmaolajat, az orángutánok élőhelyétől elkülönített, tudatos és fenntartható gazdálkodásból származó növényekből nyerik.  Csomagolóanyagjaik karbonsemleges nyomtatásból származnak. Non plus ultra, hogy a csomagokban a kitöltő “pufi” ehető, habár a gasztronómiai élmény elmarad.

Meggyőztelek már?

Rendezés:
Az oldal tetejére