Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Energy

Mély levegő! Érzed? ENERGIA!

Az Energy ismét egy olyan cég, amely mellett mi, Borókások, teljes vállszélességgel kiállunk. Közös hitvallásunk, hogy a lényeg a részletekben rejlik. De lássuk, miért is rajongunk annyian az Energy termékeiért.

M, mint Minőség. Az összes termékük teljesen természetes. A készítményeikben felhasznált hatóanyagok többsége a természetből, vagy biogazdálkodásból származik, hiszen fontos, hogy a legtisztább, leghatékonyabb és legjobb minőségű alapanyagok kerüljenek a termékekbe. Így bátran nézhetnek a fogyasztóik szemébe.

Akár az innovatív egészségvédő élelmiszerekről, vagy étrend-kiegészítőkről, akár a gyógyító-szépítő kozmetikumokról beszélünk, bátran állítjuk, hogy kíméletesen és hatékonyan hatnak az emberi szervezetre. Tudjuk, hiszen a legtöbb terméket mi is használjuk. Úgy gondolják, hogy nem létezik egészség, vagy betegség, csak harmónia vagy diszharmónia. Ha a mérleg nyelve negatív irányba billen, a termékek gyengéd segítségével az egyensúly visszaállítható, legyen szó mentális, érzelmi, vagy fizikai területről. A készítmények nem csak egyszerű gyógynövény párlatok, hanem bioinformáció hordozók is. De mi az a bioinformáció és miért van rá szükségünk? Te tudtad, hogy rezegsz? Sőt! Minden rezeg! Rezgés=Energia. Minden sejtünknek van rezgése, ahogy az egészségesnek, ugyanúgy a betegnek is. És! Most jön képbe a bioinformáció, amely működésbe lépésével megzavarja a negatív információk hatását és megkezdődik a sejt szintű regenerálódás. Így már érthetőbb, hogy miért érezzük jól magunkat, ha tele vagyunk energiával.

A fejlesztések során tiszteletben tartják a modern kutatások eredményeit, valamint a hagyományos-és kínai orvoslás ismeretanyagát és tapasztalatait is felhasználják, alkalmazzák a fitoterápia, aromaterápia, kristályterápia, biorezonancia legújabb ismereteit is. A legfontosabb szempont talán, hogy a termékpalettájukon nincs olyan produktum, amit ők maguk ne használnának, vagy ne adnának oda gyermekeiknek. Bennünket meggyőztek! Téged?

Rendezés:
Az oldal tetejére