Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.899 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 111110059
Gyártó: Energy

Energy, Stimaral

Bioinformációs gyógynövény-koncentrátum


♦ Növeli a fizikai és a szellemi teljesítőképességet


♦ Elősegíti a szervezet alkalmazkodását a megváltozott életkörülményekhez és csillapítja a stressz hatását


♦ Javítja az agytevékenyéget


♦ Erősíti az immunrendszert

Nem értékelt

Energy, Stimaral

8.899 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Stimaral használata

Testi szinten

Támogatja az immunrendszert, antioxidáns és méregtelenítő hatású elősegíti a szervezet alkalmazkodóképességét (adaptációját) a megváltozott életkörülményekhez és feltételekhez, csillapítja a stressz hatását támogatja a szervezetet fokozott testi vagy lelki terhelés esetén, növeli a teljesítőképességet javítja az agytevékenységet, támogatja a koncentráló-, emlékező- és felfogóképességet, a matematikai képességeket, előnyösen hat autista gyermekek állapotára jótékony hatású kimerültség esetén, hathatós segítséget nyújt a krónikus fáradtság szindrómával (CFS) küzdőknek.

Kiválóan alkalmazható idegbetegség, ingerlékenység, szorongás, neuraszténia, depresszió és álmatlanság esetén megelőzhető, illetve enyhíthető vele az időskori szenilitás; kiegészítő szerként kiválóan alkalmazható Parkinson-kórban és sclerosis multiplexben szenvedő betegeknél előnyösen hat máj- és lépbetegség, mellékvese-, valamint pajzsmirigyprobléma esetén támogatja a szívműködést és a vérkeringést, normalizálja az alacsony vérnyomást enyhe vágyserkentőként hat mindkét nemnél (afrodiziákum) néhány nőgyógyászati és szexuális probléma kiegészítő kezelésére is alkalmas csillapítja az alkoholfogyasztás hatásait Jelentősége a lelki egyensúly szempontjából. A készítményt aktuális kedély- vagy lelkiállapota szerint is alkalmazhatja olyan esetekben, amikor azok a pályák kerülnek diszharmóniába, amelyeket a Stimaral harmonizál.


Lelki szinten

Többek között olyan állapotokról van szó, amikor érzékenyen reagálunk a hangokra, a fényre, az erős illatokra és ízekre. Hasznos továbbá impulzív viselkedés, dühkitörés, állandó indulatosság, visszatarthatatlan nevetés, szomorúság, hisztéria, depresszió, rugalmatlan gondolkodás és feledékenység, elégtelen összpontosítás esetén, illetve akkor, ha képtelen vagyunk megtanulni kívülről egy szöveget vagy megoldani egy matematikai feladatot. Ugyancsak jó szolgálatot tehet azoknak, akiket a szőrszálhasogatás (a részletek iránti túlzott figyelem), türelmetlenség vagy hiperaktivitás jellemez. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére