Energy, Skeletin

Cikkszám: 111110055
Gyártó: Energy

Skeletin természetes étrend-kiegészítő

SEGÍT MEGŐRIZNI A CSONTOK JÓ ÁLLAPOTÁT

TÁMOGATJA AZ ÍZÜLETEK MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉT

ERŐSÍTI A KÖTŐSZÖVETEKET JÓTÉKONYAN HAT A BŐR MINŐSÉGÉRE

Átlagos értékelés: (1)
8.500 Ft
Menny.:db
Energy, Skeletin
8.500 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Skeletin használata

Minősítése: étrend-kiegészítő

A készítmény nem gyógyszer, az orvos által előírt gyógyszereket nem helyettesíti.

A Skeletin szépiacsontot, kollagént, halolajat, csipkebogyó- és csalánkivonatot, valamint mangánt tartalmazó, bioinformációs készítmény. Elsősorban gyulladásos, illetve degeneratív jellegű ízületi bántalmak esetén érezteti jótékony hatásait, emellett kiválóan alkalmazható a csontok egészséges fejlődésének támogatására is a növekedési időszakban. A bioinformációk olyan frekvenciák, amelyek rendkívül hasonlatosak a vegetatív idegrendszert, valamint a belső szervek működését szabályozó agykéreg alatti központok irányító impulzusaihoz. Működésbe lépésük által zavar támad a negatív információk sorában, és elindul a visszaható regeneráló folyamat. Az emberi csontváz több mint 200 csontból áll, ezek egy remekül összeállított tartószerkezetben kapcsolódnak egymáshoz. Az egyes csontok ízületi kapcsolódási pontjainál fontos szerepet tölt be a porcszövet, amely védi a csontok felületét a túlzott elhasználódástól.A csontok egészséges felépítéséhez egyrészt a csontszövet 60%-át adó ásványi anyagokra (főleg a kalciumra, a foszforra és a magnéziumra), másrészt a csontszövet 24%-át jelentő kollagénre van szükség. A csontok az ásványi anyagoknak köszönhetően kemények, a kollagénnek köszönhetően pedig rugalmasak (feszítés és nyomás esetén is). Ha a csontokból hiányoznak az ásványi anyagok, akkor puhává (oszteomalacia) és ritkábbá (csontritkulás) válnak, és ennek hatására könnyebben ferdülnek, illetve törnek.

Ha viszont a csontok a rugalmas kollagénből szenvednek hiányt, akkor kemények ugyan, de rendkívül törékennyé válnak, és nem bírják a terhelést. A kollagén azért is felettébb fontos kémiai anyag, mert a porcszövetek 40%-át alkotja. A porcszövet fedi az ízületi kapcsolódásokat, védve őket a túlzott kopástól. A csontok és az ízületek egészségének megőrzése céljából fontos a (megfelelő mennyiségű és minőségű) mozgás, valamint a felépítésükhöz és megújításukhoz szükséges anyagok biztosítása.

Energetikai pályák

A Skeletin elsősorban a vese és a húgyhólyag, a gyomor, a hasnyálmirigy, valamint a tüdő, továbbá a szív és a hármas melegítő energetikai pályáját harmonizálja.

Használata elhasználódás, kopás és/vagy gyulladás következtében jelentkező ízületi fájdalom; túlzott terhelésnek kitett ízületek (sport, nehéz fizikai munka) a növekedési szakaszban a változókor után és időskorban a csontanyag fogyásának lelassítására körömtöredezés, hajhullás és fonnyadt bőr

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2020. 09. 23.
A kutyámat nagyon hamar ráncba szedte a krónikus ízületi gyulladásából, holott próbálkoztunk előtte kifejezetten kutyák számára kifejlesztett gyógyhatású készítményekkel, de egy sem hozott ilyen eredményt, mint a skeletin. Azóta is használjuk kúraszerűen és a kutyám azóta teljesen jól van és élvezi a mozgást. Köszönöm! :)