Energy, Protektin XXL

Cikkszám: 111110121
Gyártó: Energy

Energy, Protektin XXL

Bioinformációs gyógynövénykrém

♦ Hatékony segítséget nyújt allergiás bőrreakciók, gombák, ekcéma esetén


♦ Kiválóan alkalmazható emésztési panaszokban, felfúvódásban


♦ Fokozza az inak rugalmasságát


♦ Csillapítja a feszültséget 


♦ Erősíti az elégedettség érzését 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
16.500 Ft
Menny.:db
Energy, Protektin XXL
16.500 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Protektin használata

A Protektin széles körben alkalmazható, regeneráló hatású, bioinformációs krém, magas gyógynövény- és a Podhájska hőforrásból származó termálvíztartalommal.

Elsősorban a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép-hasnyálmirigy energetikai pályáit befolyásolja és harmonizálja.

Jótékony hatást fejt ki azon megbetegedéseknél, amelyek az említett meridiánok elégtelen működéséből erednek.

A Protektin egyedülálló módon regenerálja a bőrt.

Kivételes hatása a készítményben levő természetes anyagoknak köszönhető, amelyek alapja a Podhájska hőforrás termálvize.

A Protektin hévíztartalma 50%. Ez a harmadkori, energiadús tengervíz magas nyomáson, 80 °C fokos hőmérséklettel tör a felszínre, számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Regenerációs, fertőtlenítő, tisztító, gyulladásgátló, vérbőséget keltő hatása tartósabb és mélyebb, mint a Holt-tenger vizéé. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz nátriumot, bórsavat, kovasavat, magnéziumot, cinket, jódot, lítiumot, kalciumot, krómot, káliumot, brómot, fluort, stronciumot, rubídiumot, titánt, vasat, rezet és további elemeket. A bioinformációs krém további összetevői között gyógynövénykivonatokat találunk. A krém jelenlegi összetétele éveken át tartó, pontos munka eredménye. A benne lévő parfüm és illóolajok révén a krém a bőr regenerációjának elősegítésén kívül illatosít is. A Protektin összetevői jótékonyan hatnak az ekcémára, különféle kiütésekre és számos más bőrbetegségre. A krém további előnye, hogy vízzel könnyen lemosható.

A Protektinben borecet is van. Ez a 100%-ban természetes anyag különböző kiütések esetén rövid idő alatt megszünteti a viszketést, emellett erős antibakteriális és gyulladásellenes hatású. Megelőzi a gombásodást, és segít a felhám helyes pH-értékének megtartásában. Tartalmaz még AHA savakat, amelyek kedvezően befolyásolják a felhám regenerálódását. Az Energy kutatólaboratóriumaiban létrehozott gyógyító, biológiailag aktív anyagok segítségével a kiütések gyorsabban eltűnnek és a beteg felhám (pl. bőrelváltozás) hamarabb gyógyul. Elsősorban energinekről van szó, amelyek a poliszacharidok speciális fajtái. Ezek – többek között – ellenállnak a különféle sugárzásoknak.

Alkalmazásuk herpesz és más vírusok ellen felgyorsítja a bőr regenerálódását. A Protektinben humin anyagok (azaz harmadkori növényekből és tőzegből származó kivonatok) ugyancsak megtalálhatók. Ezek az összetevők szintén ellenállók a sugárzásokkal szemben, és hatnak a herpesz vírusokra. A bioinformációs krémben lévő gyantákat évszázadokon át használták nehezen gyógyuló sebekre, valamint mumifikálásra. A gyantaolaj és a gyantasav kórokozó-ellenes hatású, továbbá elősegíti a bőrsejtek regenerációját. A sárkányfa gyantáját a Kanári-szigeteken alkalmazták. Kísérletek alátámasztották már ismert jótékony hatásait, és továbbiakat fedeztek fel, mint pl. a gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antioxidáns, immunerősítő tulajdonságokat. Az egyes kelet-indiai tűlevelű fákból nyert világossárga, áttetsző dammár (vagy kopál) gyanta megakadályozza a gombásodást. Kóros bőrelváltozások és elhanyagolt bőr esetén a bőrtisztító és -védő Protektin alkalmazását az ugyancsak regeneráló hatású Pentagram® gyógynövénykoncentrátumokkal együtt ajánljuk.

A bőr minősége – feszessége, rugalmassága – a tüdő működésétől is függ. A tüdő működése a Vironal és a Droserin készítmények segítségével javítható.

Használatukkal Ön sokat tesz bőre egészségéért. A Renol is segíthet eltüntetni vagy mérsékelni a bőrelváltozásokat, kiütéseket. Ekcéma esetén hasznos lehet még a Regalen és a King Kong.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!