Energy, Cistus complex

Cikkszám: 111110095
Gyártó: Energy

Energy, Cistus

- a mi kedvencünk -

Bioinformációs gyógynövény-koncentrátum


♦ Elsősorban a vírusok okozta fertőzésekkel szemben hatékony ♦
 


♦ Jótékonyan hat a gombákkal és a chlamydiával szemben is ♦
 


♦ Kiválóan alkalmazható bármilyen típusú felső légúti gyulladás kiegészítő kezelésére ♦
 


♦ Segítséget nyújt elhúzódó, szövődményekkel vagy gyakori visszaesésekkel járó, illetve a gyógykezelésekre rezisztens fertőzésekben ♦
 


♦ Növeli a szervezet ellenálló képességét ♦
 


♦ Természetes antioxidánsként hat (semlegesíti a szabad gyököket) ♦
 


♦ Fertőzés esetén védi a szöveteket a gyulladások és a toxinok által okozott károsodásoktól ♦

 

Átlagos értékelés: Nem értékelt
8.900 Ft
Menny.:db
Energy, Cistus complex
8.900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Cistus Complex gyógynövénycsepp a Cistus ladanifer tiszta esszenciájával gazdagított, két gyógynövény, a bodorrózsa és a balzsamos szuhar (Cistusincanus és Cistus ladanifer) koncentrált kivonatát tartalmazó bioinformációs készítmény.


 

A CISTUS COMPLEX összetétele és hatásai:

A Cistus incanus (bodorrózsa) és a Cistus ladanifer (balzsamos szuhar)

A Földközi-tenger vidékének meredek hegyoldalain vadon élő csodálatos gyógynövények, amelyek virágai a szivárvány színeinek legkülönbözőbb árnyalataiban pompáznak – kezdve a fehértől egészen a kárminvörösig.


A Cistaceae (bodorrózsafélék, szuharfélék) növénycsalád

Egyedeinek használata a történelmi feljegyzések szerint egészen i. e. 330-ig nyúlik vissza.

 

Ezek a növények a perzsa gyógyászatban a legértékesebb gyógynövények közé tartoztak.
A kereskedelmi útvonalaknak köszönhetően a későbbi évszázadok során Perzsiából elterjedtek az egész mediterrán vidéken, de legfőképpen Cipruson, Olaszországban, Törökországban és Görögországban.


A két Cistus kivonata számtalan fontos anyagot tartalmaz, ezek közül is kiemelkedik: 

• kalcium •
• magnézium • 
• cink •

• vas •

 

Az emberi szervezetben kifejtett áldásos hatásaik azonban elsősorban az egymással kölcsönös kötést kialakító proantocianidin, flavonoid és polifenol tartalmuknak köszönhető.


A két Cistus nemcsak, hogy szinergikus hatású, de mivel kissé eltér a hatóanyag-tartalmuk, hatásaikkal a fertőzések sokkal szélesebb területét képesek lefedni.

 

A CISTUS COMPLEX hatékony kémiai és egyben fizikai védelmet nyújt, ami a betegségek kezelésében és a megelőzés terén egyaránt hasznosítható.

 

Segíthet megakadályozni a vírusok bejutását a sejtekbe és ezzel gyakorlatilag lehetetlenné teszi a szaporodásukat.

 

A Cistusok alkalmazása felső légúti gyulladások kezelésében a legismertebb – legyen szó akár vírusos, akár
bakteriális vagy gombás eredetű megbetegedésről.

 

A növények mindemellett semlegesítik a szabad gyököket, továbbá hatékonyan kiválasztják a toxinokat és bármilyen patogén anyagot a szervezetből.


Megakadályozhatják a toxinok lerakódását, a szövetek sérülését, a gyulladások kialakulását és a szervezet ellenálló képességének hosszú ideig tartó terhelését.

A gyakorlatban tehát nem csak a bakteriális fertőzésből (chlamydia) származó toxinok esetén, hanem a paraziták okozta betegségek (például rüh) után is kiválóan alkalmazhatók.


Egyes vélemények szerint még a zöld teánál, a citromnál vagy a vörösbornál is többszörösen erősebb antioxidánsként hatnak, ennek köszönhetően a fent említett jótékony hatásaik mellett hatékonyan erősítik a szervezet ellenálló képességét is.

 

A szakemberek napjainkban növekvő aggodalommal követik a különböző vírusok és baktériumok egyre gyakoribb mutálódását, ami az eddig hatékony gyógykezelésekkel szembeni rezisztenciához vezet – és akkor még nem is említettük az antibiotikumokkal szembeni rezisztenciát.


Ilyen körülmények között a CISTUS COMPLEX megfelelő segítséget nyújthat egyes fertőző betegségek kezelésében.

 


 

Alkalmazása:

 

 

Az első tünetek megjelenésekor, -de már megelőzésre is- adjuk. Ugyan hivatalosan hároméves kor fölött javasolják, mi Borókás anyukák, egy éves kortól adjuk, mert mellékhatása csak annyi van, hogy ha időben, rögtön a baj elején adjuk, rendkívül gyorsan meggyógyul a kiskrapekünk, anélkül, hogy komolyabb betegség jönne létre. A tapasztalatunk azt mutatja, hogy általa nem esnek bele „otthon maradós mélységbe”, hanem némi orrfolyással, láz nélkül, hiányzást mellőzve lehetünk túl a felső légúti betegségeken.

Ha biztosra akarunk menni, prevenciós céllal -óvoda és iskolaidőben, reggel-este- hétfőtől péntekig adjuk, hétvégén pedig szünetet tartunk.

► Egy-két éveseknek 1 csepp

► Három-négy éveseknek 2 csepp

► Öt év felett 3-4 cseppet szoktunk adni

Megelőzésre elég kevesebb, ha akut a helyzet, adhatunk egy-egy cseppel többet.

Természetesen felnőttek is szedhetik, koronavírus időben, influenza szezonban szinte kötelező, megelőzésre elég 4-5 csepp kétszer, ha betegek vagyunk, 5-9 csepp is szedhető belőle naponta háromszor, hogy minél hamarabb átvészeljük a bajt, mert ugye mi nem lehetünk betegek….

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!