Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 111110095
Gyártó: Energy

Cistus, a mi kedvencünk!

CISTUS COMPLEX bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

 

» VÍRUSOS MEGBETEGEDÉSEK (influenza, koronavírus)
» BAKTÉRIUMOK, GOMBÁK ÉS CHLAMYDIA OKOZTA FERTŐZÉSEK
» FELSŐ LÉGÚTI GYULLADÁSOK
» A SZERVEZET CSÖKKENT ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGE

A Cistus Complex gyógynövénycsepp a Cistus ladanifer tiszta esszenciájával gazdagított, két gyógynövény, a bodorrózsa és a balzsamos szuhar (Cistus
incanus és Cistus ladanifer) koncentrált kivonatát tartalmazó bioinformációs készítmény.

 

 

Nem értékelt

Energy, Cistus complex

7.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

CISTUS COMPLEX bioinformációs gyógynövény-koncentrátum

Alkalmazása:

» elsősorban a vírusok okozta fertőzésekkel szemben hatékony;
» jótékonyan hat a gombákkal és a chlamydiával szemben is;
» kiválóan alkalmazható bármilyen típusú felső légúti gyulladás kiegészítő kezelésére;
» segítséget nyújt elhúzódó, szövődményekkel vagy gyakori visszaesésekkel járó, illetve a gyógykezelésekre rezisztens fertőzésekben;
» növeli a szervezet ellenálló képességét;
» természetes antioxidánsként hat (semlegesíti a szabad gyököket);
» fertőzés esetén védi a szöveteket a gyulladások és a toxinok által okozott károsodásoktól.

A CISTUS COMPLEX összetétele és hatásai:

A Cistus incanus (bodorrózsa) és a Cistus ladanifer (balzsamos szuhar) a Földközi-tenger vidékének meredek hegyoldalain vadon élő csodálatos gyógynövények, amelyek virágai a szivárvány színeinek legkülönbözőbb árnyalataiban pompáznak – kezdve a fehértől egészen a kárminvörösig.
A Cistaceae (bodorrózsafélék, szuharfélék) növénycsalád egyedeinek használata a történelmi feljegyzések szerint egészen i. e. 330-ig nyúlik vissza.
Ezek a növények a perzsa gyógyászatban a legértékesebb gyógynövények közé tartoztak.
A kereskedelmi útvonalaknak köszönhetően a későbbi évszázadok során Perzsiából elterjedtek az egész mediterrán vidéken, de legfőképpen Cipruson, Olaszországban, Törökországban és Görögországban.

A két Cistus kivonata számtalan fontos anyagot tartalmaz, ezek közül is kiemelkedik: 


- a kalcium
- a magnézium
- a cink és a vas

Az emberi szervezetben kifejtett áldásos hatásaik azonban elsősorban az egymással kölcsönös kötést kialakító proantocianidin, flavonoid és polifenol tartalmuknak köszönhető.
A két Cistus nemcsak, hogy szinergikus hatású, de mivel kissé eltér a hatóanyag-tartalmuk, hatásaikkal a fertőzések sokkal szélesebb területét képesek lefedni.

A CISTUS COMPLEX hatékony kémiai és egyben fizikai védelmet nyújt, ami a betegségek kezelésében és a megelőzés terén egyaránt hasznosítható.

Segíthet megakadályozni a vírusok bejutását a sejtekbe és ezzel gyakorlatilag lehetetlenné teszi a szaporodásukat.

A Cistusok alkalmazása felső légúti gyulladások kezelésében a legismertebb – legyen szó akár vírusos, akár
bakteriális vagy gombás eredetű megbetegedésről.

A növények mindemellett semlegesítik a szabad gyököket, továbbá hatékonyan kiválasztják a toxinokat és bármilyen patogén anyagot a szervezetből.
Megakadályozhatják a toxinok lerakódását, a szövetek
sérülését, a gyulladások kialakulását és a szervezet ellenálló képességének hosszú ideig tartó terhelését.

A gyakorlatban tehát nem csak a bakteriális fertőzésből (chlamydia) származó toxinok esetén, hanem a paraziták okozta betegségek (például rüh) után is kiválóan
alkalmazhatók.
Egyes vélemények szerint még a zöld teánál, a citromnál vagy a vörösbornál is többszörösen erősebb antioxidánsként hatnak, ennek köszönhetően a fent említett jótékony hatásaik mellett hatékonyan erősítik a szervezet ellenálló képességét is.

A szakemberek napjainkban növekvő aggodalommal követik a különböző vírusok és baktériumok egyre gyakoribb mutálódását, ami az eddig hatékony gyógykezelésekkel szembeni rezisztenciához vezet – és akkor még nem is említettük az antibiotikumokkal szembeni
rezisztenciát.
Ilyen körülmények között a CISTUS COMPLEX megfelelő segítséget nyújthat egyes fertőző betegségek kezelésében.

Alkalmazása:

Az első tünetek megjelenésekor, -de már megelőzésre is- adjuk. Ugyan hivatalosan hároméves kor fölött javasolják, mi Borókás anyukák, egy éves kortól adjuk, mert mellékhatása csak annyi van, hogy ha időben, rögtön a baj elején adjuk, rendkívül gyorsan meggyógyul a kiskrapekünk, anélkül, hogy komolyabb betegség jönne létre. A tapasztalatunk azt mutatja, hogy általa nem esnek bele „otthon maradós mélységbe”, hanem némi orrfolyással, láz nélkül, hiányzást mellőzve lehetünk túl a felsőlégúti betegségeken.

Ha biztosra akarunk menni, prevenciós céllal -óvoda és iskolaidőben, reggel-este- hétfőtől péntekig adjuk, hétvégén pedig szünetet tartunk.

Egy-két éveseknek 1 csepp, három-négy éveseknek 2 csepp, öt év felett 3-4 cseppet szoktunk adni. Megelőzésre elég kevesebb, ha akut a helyzet, adhatunk egy-egy cseppel többet.

Természetesen felnőttek is szedhetik, koronavírus időben, influenza szezonban szinte kötelező, megelőzésre elég 4-5 csepp kétszer, ha betegek vagyunk, 5-9 csepp is szedhető belőle naponta háromszor, hogy minél hamarabb átvészeljük a bajt, mert ugye mi nem lehetünk betegek….

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére