Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.540 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 111110003
Gyártó: Energy

Artrin szappan glicerinszappan, természetes összetevőkkel

EKCÉMÁS BŐRRE NYUGTAT, ELLAZÍT MEGŐRZI A BŐR TERMÉSZETES NEDVESSÉGTARTALMÁT

Nem értékelt
Termék címkék:
ekcémás bőr Energy szappan

Energy, Artrin szappan

1.540 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Energy gyógynövényes szappanai! Kényeztető szertartás... Váljon a napi rutin igazi kényeztetéssé!

A nyugati civilizációk egyre gyakrabban fordulnak az ősi tanítások felé, hogy megtalálják a korábban birtokolt képességek újbóli elsajátításának kulcsát. Az ember legértékesebb képessége, hogy meg tudja őrizni egyensúlyát, belső súlypontját középen tartva. Minden ember – attól a pillanattól kezdve, hogy képes egyenes háttal felállni –, egyedivé és megismételhetetlenné válik, olyan valakivé, aki meghatározza az égtájak irányát. Onnantól kezdve tőle számítódik észak, dél, kelet és nyugat. A különböző élethelyzetek azonban gyakran kibillentenek minket egyensúlyi állapotunkból, és nem mindig olyan egyszerű visszatérnünk a középpontunkhoz, vagyis eredeti önmagunkhoz. Ebből a középpontból persze minden ember többé-kevésbé kizökken a maga individualitásával, energiáival és érzelmeivel. A hőn áhított összhangot olyan kapcsolatok megteremtésével érhetjük el, amelyek segítenek visszatérni a harmonikus állapotba, ember voltunk lényegéhez. Csupán ez a középponti helyzet adhatja meg számunkra természetes erőnk kihasználásának képességét. Az egyensúlyhoz vezető legegyszerűbb út az apróbb mindennapi szertartásokon keresztül vezet.

Az Energy új Pentagram® szappanai az egyedülálló Pentagram® regeneráció módszeréből indulnak ki. Gyógynövénykivonatokat, tiszta, természetes eredetű illóolajokat, valamint a Podhájska forrásból származó termálvizet tartalmaznak.

Minden Pentagram® szappan egy-egy elemhez rendelhető, tehát nyugodtan elindulhatunk az úton anélkül, hogy félnünk kéne a kizökkenéstől. Ehhez elég csak egy dolgot tennünk. Válasszunk egyet az öt szappan közül.

Az Artrin szappan hatásai

Test: » nyugtat, ellazít, belsőleg hűsít » kiválóan használható nedves ekcéma kezelésére » megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát, száraz bőrre ajánlott » felgyorsítja a metabolitok (anyagcsere-melléktermékek) bőrön át történő távozását » köszvény és egyéb anyagcserezavarok esetében kifejezetten ajánlott

Elme: » pihenés előtt ideális, mert lassítja az elme működését, elmélyíti az élményeket

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére