Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VK118
Gyártó: Vitaking

Vashiány pótlására alkalmas komplex készítmény, mely tartalmazza még B-vitamin komplex tagjait, B12 vitamint, folsavat, valamint C-vitamint. A Vas komplex (Iron All) egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is.

Nem értékelt

VITAKING VAS KOMPLEX

2.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Vitaking Vas komplex

Viszonylag gyakori, hogy orvosi javaslatra vaskészítményt keresnek a vásárlóink.

A Vitaking Vas komplex (Iron All) egy speciálisan összeállított komplex formula, ami a vason kívül tartalmazza többek között a B-vitamin komplex tagjait, beleértve a folsavat és a B12 -vitamint, valamint a felszívódáshoz szükséges C-vitamint is. A vas a vörösvérsejtek oxigénszállító összetevőjének, a hemoglobinnak egyedi elengedhetetlenül fontos alkotóeleme. Ez az ásványi anyag szükséges az izmok oxigénellátásában részt vevő oxigénkötő fehérjéhez is.

A vashiány tünetei jól ismertek: a fáradékonyság, gyengeség, fejfájás, szédülés, a bőr sápadtsága, nyelési zavarok, gyenge koncentrációképesség.

A Vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban. hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

A Vas komplex B12 vitamin is tartalmaz. A B-12 vitamin Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a normál homocisztein-anyag­cseréhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul a normál vörösvérsejt-képző­déshez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban

A C-vitamin hozzájárul: Az immunrendszer normál működéséhez intenzív test­mozgás alatt vagy azt köve­tően. A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Az idegrendszer normál műkö­déséhez. A normál pszichológiai funkció fenntartásához. Az immunrendszer normál működéséhez

A sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.

Az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. Fokozza a vas felszívódását Amennyiben nem szereted a tablettákat, vagy gyermekednek keresel vas kiegészítést feltétlenül nézzs meg a Vitafer liposzómás vaskészítményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére