VITAKING STRESSZ B-KOMPLEX

Cikkszám: VK113
Gyártó: Vitaking

A legkeresettebb termékünk! Nem is csoda, ha a mai stresszes világban az emberek nagy része keresi a megoldást az idegrendszere támogatásához. Nem véletlen, ha ez lett az elmúlt években a vásárlóink kedvence.

A Stressz B-komplex tartalmazza az összes B-vitamint, megfelelő mennyiségben és arányban, az idegrendszer normál működéséért. Ezen felül tablettánként 500 mg C-vitamin is tartalmaz, mivel ha valaki B-vitaminokat szed, ajánlott mellé a megfelelő mennyiségű C-vitamin.

Igazi prémium összeállítás, azoknak, akik nem érik be kevesebbel!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
3.750 Ft
Menny.:db
VITAKING STRESSZ B-KOMPLEX
3.750 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Stresszes az életed? A Stressz B-Komplex tartalmazza a B-vitamin család összes tagját, ezen kívül plusz B-1 vitamint és 500mg C-vitamint is.

Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint.

Az 1900-as évek elején jöttek rá arra, hogy a B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy egész vitamin családot (B1, B2, B3, B6, folsav, B12, biotin és pantoténsav). Így tehát, mivel a különböző B-vitaminok szorosan kötődnek egymáshoz, célszerű őket együtt fogyasztani, mert ha elválasztjuk őket, nagyban gátoljuk a kiegyensúlyozott egészként működő vitamin-komplex hatásfokát. A B-vitamin komplexnek köztudomásúan stressz-csökkentő hatása lehet.

A nem túl nagy adagokban rendszeresen bevitt B-vitaminok oldhatják az idegi feszültséget. Számos B-vitamin játszik katalizáló szerepet az ingerületátvivő anyagok és az idegsejtek felépítésében. Ezen termékünk tartalmazza a B-vitamin komplex összes tagját, ezen kívül plusz B-1 vitamint és 500mg C-vitamit is. Egyes B-vitaminok szedése mellett célszerű folyamatosan pótolni a C-vitamint is a szervezetben. Ez a termék speciálisan úgy készült el, hogy már eleve tartalmazza a napi szükséges mennyiségű C-vitamint.

Stressz B-komplex B-vitaminjai:

B1 vitamin (tiamin) A tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A tiamin hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a szív megfelelő működéséhez.

B2 vitamin (riboflavin) A riboflavin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B5 vitamin (pantoténsav): Részt vesz a normál energiatermelő folyamatokban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hozzájárul a normál mentális teljesítményhez. 

B6-vitamin hozzájárul: Az idegrendszer normál műkö­déséhez. Normál pszichológiai funkció fenntartásához.

B7 vitamin: Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az ideg­rendszer normál működésé­hez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenn­tartásához. 

B-12 vitamin: Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.

C-vitamin: Hozzájárul az idegrendszer normál műkö­déséhez. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!