VITAKING LIGETSZÉPE OLAJ 500MG (100)

Cikkszám: VK126
Gyártó: Vitaking

A ligetszépe olaj zsírsav összetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. Az amerikai indiánok ismertették meg a korai bevándorlókkal a ligetszépe erejét. A modern kutatások a magból sajtolt olaj hatásait vizsgálják, amely egy különleges gamma-linolén nevű zsírsavat tartalmaz. A ligetszépe olaj hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához, segít fenntartani a hormonális egyensúlyt és a szív és érrendszer egészségét.

A Vitaking készítmény napi adagja (4 kapszula) 2000mg ligetszépe olajat tartalmaz, melyből Gamma-linolénsav 180mg.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
4.550 Ft
Menny.:db
VITAKING LIGETSZÉPE OLAJ 500MG (100)
4.550 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A hölgyek kedvenc olaja Ligetszépe olaj (Evening primrose)!

Hozzájárulhat a bőr egészségéhez és a hormonális egyensúly fenntartásához. Zsírsav-összetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat. A parlagi ligetszépe, egy kis sárga virágú növény. A növény érett magvaiból nyerik az olajat.

A ligetszépe olaj (Evening Primerose Oil) napjainkban a hölgyek egyik kedvenc étrend-kiegészítője.

Miért értékes? Remek forrása a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, melyek fogyasztása fontos élettani folyamatokhoz szükséges. A ligetszépében megtalálható hatóanyagok a linolsav-, gamma-linolénsav-, olajsav- és palmitinsav-trigliceridek.

Miben segíthet a ligetszépe?

-A hormonális egyensúly fenntartásában.

-Biztosítja a többszörösen telítetlen zsírsavak bevitelét, amelyek támogatják a menstruációs ciklus alatt a normál közérzetet.

-Az egészséges bőr fenntartásában A viszkető bőr, a bőrpír és száraz bőr helyreállításában.

-Növeli a bőr nedvességét, és simaságát

-A normál koleszterin anyagcserében

-Hozzájárul a szív és az érrendszer normál működéséhez

A természetes immunitás támogatásához szükséges, többszörösen telítetlen zsírsavakat biztosít

Népies nevei: ligetéke, rapontikagyökér, csészekürt, kecsketubák. Gyakori növény. Útszéleken, ugarokon, rézsűk mentén, mindenféle talajban megél. Csaknem világszerte elterjedt. Eredeti hazája Észak-Amerika, Európába kereskedelmi hajókon szállítva jutott el. Több faja, mint kerti dísznövény, már a 17. század eleje óta megtalálható Európában, így Magyarországon is. Gyűjtési ideje a nyári hónapokra esik, amennyiben valaki kedvet érez a gyűjtéséhez.

Érdekesség: Ez az olaj értékes összevetőinek köszönhetően alkalmas külsőleg is a bőr ápolására. Napjainkban a kozmetikai ipar egyre sűrűbben használja különböző termékekben, de kapható kifejezetten bőrápoló olaj is. Külsőleg bőrre kenve segíthet enyhíteni a különböző bőrproblémákat és kiválóan hidratál. A Vitaking készítmény napi adagja (4 kapszula) 2000mg ligetszépe olajat tartalmaz, melyből Gamma-linolénsav 180mg.

A ligetszépe olaj hozzájárulhat az egészséges bőr és kötőszövet fenntartásához, segít fenntartani a hormonális egyensúlyt és a szív és érrendszer egészségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!