VITAKING KOENZIM Q-10 60MG

Cikkszám: VK073
Gyártó: Vitaking

A Q-10 koenzim egy fontos tápanyag, melyet az emberi szervezet is termel, de 25 éves kortól csökken a termelése.

A Q-10 megtalálható a szervezet szinte összes testrészében. A legnagyobb mennyiségben a szívben, a vesében, a májban és a mellékvesében.

Az életkor előrehaladásával érdemes pótolni.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
3.990 Ft
Menny.:db
VITAKING KOENZIM Q-10 60MG
3.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Q10 koenzim (más néven CoQ10, Q10, Vitamin-Q10, ubiquinone) egy olyan anyag, amit minden élő szervezet előállít kisebb-nagyobb mennyiségben.

A koenzim egy enzim működéséhez szükséges. A nevében a Q és a 10 a kémiai összetételére utal. Körülbelül 60 évvel ezelőtt a Wisconsin Egyetem kutatói egy marhaszív vizsgálata közben felfedeztek valami újat. Megvizsgálták ezt az anyagot és úgy találták, hogy ez egy kinon – egy csillogóan színes szerves anyag, ami minden oxigént lélegző élő növényi és állati sejtben ott van.

Q10 koenzim pótlása 25-30 éves kor felett javasolt naponta pótolni. Akkor a legjobb a hasznosulása, ha némi zsiradékot is tartalmaz az étrend, amivel együtt fogyasztja valaki. Ez a termék gélkapszulánként 60 mg hatóanyagot tartalmaz.

Amennyiben nagyobb hatóanyagú készítményt keres, válassza a Q-10 100mg termékünket.

Amennyiben nagy dózisú multivitamin mellé szeretné szedni, akkor ajánlunk egy egyszerűbb megoldást. A Multi Senior Profi vitamincsomag napi adagja tartalmaz 60 mg Q10. Így nem kell keresgélni, összeválogatni a különböző vitaminokat (C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin stb.) és kiegészítőket, már össze vannak készítve kényelmes napi csomagban, melyek tartalmazzák az összes vitamint és ásványi anyagot megfelelő mennyiségben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!