VITAKING GYMNEMAX

Cikkszám: VK063
Gyártó: Vitaking

A Vitaking Gymnemax három olyan gyógynövényt tartalmazó komplex készítmény, amelyek külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatékonyságát.

Fahéjat, gymnema sylvestre levelet, és fehér eperfa levelet tartalmaz megfelelő kombinációban.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
3.090 Ft
Menny.:db
VITAKING GYMNEMAX
3.090 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Vitaking Gymnemax kapszula három nagyhatású gyógynövény keverékéből álló komplex készítmény.

Ezek a gyógynövények külön-külön fogyasztva is igen jótékonyan hatnak a szervezetre, ilyen kombinációban pedig nagyon jól erősítik egymás hatását. A Gymnemax fahéjat, gymnema sylvestre levelet, és fehér eperfa levelet tartalmaz megfelelő kombinációban.

Hogyan hatnak a Gymnemax kapszulában lévő növények? A fahéj amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van. A kínai, cassia fahéjnak számos jótékony hatását igazolták.

A fahéj vizsgálatokkal is igazolt hatásai:

-A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.

-Hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.

-Hozzájárulhat a normál vércukorszint fenntartásához. Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani. Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle. Külön fahéj készítményt itt. A Gymnema Sylvestre-t sokan csak cukorgyilkos gyógynövényként emlegetik. Nem véletlenül terjedt el a növénnyel kapcsolatban ez az elnevezés. Az ayurvédikus orvosok megfigyelték, hogy ha a gymnema levelét fogyasztják, az elnyomja a cukor ízét. A gymnema hatása a szervezetre: Segíthet a súlycsökkentő programokban, mint természetes étvágycsökkentő. Segít fenntartani az egészséges étvágy mértékét. Elősegítheti a vér normális cukorszintjét. A készítmény harmadik összetevője a fehér eperfa levél. Ez a nagyhatású növény nálunk még nem túl ismert, a hagyományos kínai és japán természetgyógyászat azonban évszázadok óta használja. Az eperfa levél kivonata bizonyítottan hozzájárulhat a szervezet szénhidrát-anyagcsere egyensúlyának fenntartásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!