VITAKING GINKGO BILOBA FORTE 120MG (60)

Cikkszám: VK057
Gyártó: Vitaking

A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye.

Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Lényeges a keringési rendszer normál működéséhez, valamint a megfelelő időskori agyműködéshez. Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton.

A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor Ginkgo Biloba terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat! Ne érd be kevesebbel!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
3.148 Ft
Menny.:db
VITAKING GINKGO BILOBA FORTE 120MG (60)
3.148 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ginkgo Biloba – hogy ne felejts el semmit!

A ginkgo biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A páfrányfenyőt a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. Az áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő teljesen kifejlett, legyező alakú leveléből vonják ki. Őshazája Kelet-Kína. Terebélyes, kétlaki, lombhullató fa, legyező alakú, villás erezetű levelekkel.

Miért a Vitaking Ginkgo Fortét válaszd? Ez a készítmény kapszulánként 120 mg Ginkgo Biloba levél kivonatot tartalmaz, melynek 24%-a (28,8mg) flavon glikozid, és 6% (7,2mg) terpén lakton. A Flavon-glikozid és a terpén-lakton a levél aktív összetevői! Amikor ilyen terméket vásárolsz, mindenképp nézd meg a termék címkén a hatóanyag-tartalmat! A Ginkgo készítmények ezeknek az összetevőknek köszönhetik jótékony hatásukat! A fa levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. A páfrányfenyő fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek. A páfrányfenyő gyógynövény készítményei napjainkban világszerte a legnagyobb mennyiségben fogyó gyógynövény-termékek közé tartozik. Nem véletlenül.

A Ginkgo Biloba:

-Hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

-Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló).

-Fokozza a kognitív teljesítményt.

-Segít fenntartani a kognitív funkciókat.

-Segít fenntartani a mentális jólétet.

-Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat.

-Segíthet fenntartani a jó kognitív funkciókat.

-Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.

-Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.

-A növényben lévő flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.

-Segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

Fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk.

További információ a páfrányfenyőről. A termék fogyasztása gyermekeknek, valamint várandós és szoptatós nőknek nem ajánlott.

Véralvadásgátló gyógyszert szedők, műtété előtt állók a fogyásztást megelőzően konzultáljanak kezelőorvosukkal, mert a Ginkgo Biloba növelheti az a véralvadási időt.

Hatással lehet a vércukorszintre, ezért cukorbetegek csak orvosi jóváhagyással alkalmazzák a készítményt!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!