Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.860 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VK056
Gyártó: Vitaking

A Ginkgo Biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. Lényeges a keringési rendszer normál működéséhez, valamint a megfelelő időskori agyműködéshez.

Nem értékelt

VITAKING GINKGO BILOBA 60MG (90)

1.860 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A ginkgo biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye.

Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A páfrányfenyőt a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. Az áltermését, “gyümölcsét” a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő teljesen kifejlett, legyező alakú leveléből vonják ki.

Ginkgo biloba őshazája Kelet-Kína. Terebélyes, kétlaki, lombhullató fa, legyező alakú, villás erezetű levelekkel.

A Ginkgo Biloba levelei kétkaréjúak, innen származik latin neve is: biloba. A loba latinul „lebeny-t jelent. A páfrányfenyő fogyasztását az idősebb korosztálynak ajánljuk, illetve azoknak, akik szellemi munkát végeznek, esetleg vizsgaidőszakra készülnek.

A páfrányfenyő gyógynövény készítményei napjainkban világszerte a legnagyobb mennyiségben fogyó fitoterapeutikumok közé tartozik.

A Ginkgo Biloba: Hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához. Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló). Fokozza a kognitív teljesítményt. Segít fenntartani a kognitív funkciókat. Segít fenntartani a mentális jólétet. Segíthet a memória a korral járó csökkenésének megállításában, és segíthet megőrizni a kognitív funkciókat. Segíthet fenntartani a jó kognitív funkciókat. Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával. Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.

A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez. segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

Fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére