VITAKING CINK GLÜKONÁT 25 MG (90) VITAKING

Cikkszám: VK034
Gyártó: Vitaking

Vitaking Cink Glükonát 25mg tabletta

Cink kulcsszavakkal: immunrendszer, sebgyógyulás, pattanások gyógyulása, egészséges haj és fejbőr, termékenység fokozása, haj-bőr-köröm védelem.

A cink egy létfontosságú tápanyag, hisz számos élettani folyamatban játszik szerepet, és védi egészségünket, támogatja az immunrendszerünket. Minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen. Többek között részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntar­tásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
1.750 Ft
Menny.:db
VITAKING CINK GLÜKONÁT 25 MG (90) VITAKING
1.750 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Cink – a szervezet “közlekedési rendőre” A cink egy létfontosságú tápanyag, számos élettani folyamatban játszik szerepet. Ez az ásványi anyag fontos alkotóeleme azoknak az enzimeknek, amelyek sokrétű feladatot látnak el a DNS-szintézistől a sebek gyógyításáig.

A cink fontos ásványi anyag, mert: Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. Részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához. Hozzájárul a normál DNS-szintézishez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. Részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében. Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében. Szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben. Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához. Hozzájárul a haj, bőr, köröm normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. Hozzájárul a normál látás fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. A fentiek miatt nélkülözhetetlen a számodra is a megfelelő cink-pótlás.

A Vitaking Cink készítmény 25mg hatóanyagot tartalmaz. A cink a fehérjékben gazdag élelmiszerekben bőségesen jelen van. Ilyen a marhahús, a baromfifélék húsa, a tojás és a tenger gyümölcsei, különösen a kagyló. A sajt, a bab, a mogyoró, a mandula (12 dkg mandula kb. 6 mg cinket tartalmaz), a brazil (para)-dió és a búzacsíra szintén jó cinkforrások, de legjobban a húsfélékből szívódik fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!