VITAKING A+D+E PLUS SZELÉN

Cikkszám: VK004
Gyártó: Vitaking

A Vitaking A+D+E plus Szelén komplex egy nem mindennapi komplex készítmény, ami különleges minőségben tartalmaz vitaminokat (A-, D-, E-vitamint), szelént, és omega-3 zsírsavakat egyetlen gélkapszulában. Az A-vitamint béta-karotin (az A-vitamin elővitaminja) formában, az E-vitamint pedig kevert tokoferol formában tartalmazza, nem csupán az alfa- hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is.

Vannak tápanyagok (például ezek), amiket érdemes együtt fogyasztani, ráadásul egyszerűbb ha inkább egyben szerezzük be, mintha vennénk egy dobozzal az egyikből, egy dobozzal a másikból…és így tovább.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
4.290 Ft
Menny.:db
VITAKING A+D+E PLUS SZELÉN
4.290 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A+D+E plus szelén: 4 az 1-ben Az A+D+E plus szelén multivitamin igazi prémium készítmény.

Vannak tápanyagok, amiket érdemes együtt fogyasztani, ráadásul egyszerűbb ha inkább egyben szerezzük be, mintha vennénk egy dobozzal az egyikből, egy dobozzal a másikból…és így tovább.

Ez a komplex készítmény egyetlen kapszulában a lehető legjobb minőségben és nagy mennyiségben tartalmazza a következő összetevőket: A+D+E plus szelén komplex

A-vitamin: Részt vesz a megfelelő vasanyagcserében. Hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul a normál látás fenntartásához. Hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciáló­dásában (elkülönülésében). A termékben az A-vitamin béta karotin formában van benne, melyből a szervezetünk állít elő A-vitamint, mégpedig pontosan annyit amennyire szüksége van.

D-vitamin: Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához. Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Szelén: A szelén hozzájárul a haj és a körmök normál állapotának fenntar­tásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A pajzsmirigy normál működésében is szerepet játszik. A szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Férfiak számára is kifejezetten fontos tápanyag a szelén, hiszen a szelén részt vesz a normál spermaképződésben.

E-vitamin: E-vitamin kevert tokoferol formában, ahogy a természetben is megtalálható. A többi E-vitamin készítménnyel szemben nem csupán az alfa-tokoferolt tartalmazza, hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is. Ezek együtt szedve szinergikusan hatnak. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A+D+E plus szelén + Omega-3 A Vitaking A+D+E plus szelén komplex tartalmaz

Omega 3 halolajat is. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet normál működésében. Amennyiben rendszeresen fogyasztasz egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat is, akkor Multi Basic Profi vitamint ajánljuk, melynek napi adagjában megtalálható a ez a kapszula kapszula is, ám ezen felül az B-komplex, C-vitamin, nyomelem és ásványi anyag komplex tabletta is. Ha eddig ezeket a vitaminokat külön-külön szerezte be, érdemes lenne kipróbálni egy profi csomag összeállításban.

Vitaking A+D+E plus Szelén komplex összetevők:

 

Hatóanyagok 1 lágykapszulában:

Név

Mennyiség

NRV%

E - vitamin

414,61 NE

2937,5%

Halolaj

ebből DHA: 12,8 mg

           EPA: 19 mg

107 mg

**

A – vitamin

10000NE

2250%

Szelén

20,5µg

37,4%

D - vitamin

1100 NE

550%

NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára

**: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!