Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VIR004
Gyártó: Fytofontana

A bodorrózsa erejével a vírusok és baktériumok ellen


Védőbevonatot képez a nyálkahártyán, így már az első vonalban, fizikai úton akadályozza a kórokozók behatolását.

A Cistus creticus-bodorrózsa- hatóanyag hatásos kémiai-fizikai védelmet nyújt, így nemcsak kezelésre,  hanem a megelőzésre is alkalmas, aktívan tisztítja az orrüregeket, hidratálja az orrnyálkahártyát - és ezáltal megakadályozza az orr kiszáradását, segít helyreállítani az orrnyálkahártya funkcióit és javítja az orrlégzést.

Nem értékelt

Viro Stop influenza elleni orrspray 20 ml

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A vizsgálatok azt mutatták, hogy a vírusokat gátló, legfontosabb komponensek a következők: triterpének, szaponinok, tannin és a polifenolok.

A cistus creticus-bodorrózsa- kivonat nagy mennyiségben tartalmaz poláros vegyületeket, a poláros és apoláros vegyületek aránya nagyobb mint 5. Ennek kövezkztében ezek a vegyületek jól adszorbálódnak a vírusok és sejtek felszínére, növelve a közvetlen gátló hatást. A kémiai vizsgálatok azt is bizonyították, hogy az alábbi vegyületekből jelentős mennyiséget tartalmaz a kivonat: tannin, triterpén flavonoidok és szaponinok.

A cistus kivonat nem csupán a vírusok növekedésének folyamatát gátolja, hanem a vírus fertőzés által kiváltott kóros immunológia reakciókat is helyes irányba tereli. A súlyos vírusfertőzések esetében ugyanis gyakran felborul a szervezet immunológia válaszképességének a  megfelelő koordinálása. A SARS, a MERS és madárinfluenza megbetegedések esetében ezt az un. „citokin viharnak” nevezik a tudósok.

Az immunrendszernek a vírusfertőzés gyógyítása érdekében termelt un. gyulladásos citokinek ( Pl IL6, TNF alfa stb) korlátok nélküli termelése gyakran nagyobb problémát okoz mint maga a vírus fertőzés.

A cistus kivonat ezt az kóros immunológiai folyamatot is képes megelőzni, így két fontos támadásponton segít a betegség súlyosságának csökkentésében.

 

Ne adj esélyt a betegségnek! Rendeld meg most!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére