Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.650 Ft
Menny.:db
Cikkszám: COV004
IgG és IgM jelenlétét kimutató gyorsteszt, mely alkalmas arra is, hogy hónapokra visszamenőleg kimutassa, hogy az adott személy korábban átesett már a Covid-19 fertőzésen, rendelkezik-e antitesttel.
Nem értékelt
Termék címkék:
antigén covid gyorsteszt IgG IgM kovid teszt

Singclean COVID-19 IgG/IgM Antitest GYORSTESZT

3.650 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek


Leírás:

A teszt elvégzéséhez és kiértékeléséhez egészségügyi személyzet szükséges. Javasoljuk, hogy a teszt kiértékelését a lehetséges keresztreakciók miatt orvosi konzultáció kísérje! Kérjük figyelmesen olvassák el a használati útmutatót! A teszt elvégzéséhez szükséges szakszemélyzet biztosítása a vevő felelőssége.

Termékünk, a koronavírus (2019-nCoV, COVID-19) ellen termelődött IgG és IgM antitestek kimutatására szolgáló gyorsteszt, amely ujjbegy szúrással vett vérmintával végezhető el.

Validált, IVD CE jeles, regisztrált termék. 

A teszt megfelelő a koronavírus fertőzés miatt szervezetben termelődő antitest kimutatására, aminek a termelődése a fertőzést követő 5-6 nap után kezdődhet meg, de ez egyénenként eltérhet. A lappangási idő akár a 14 napot is elérheti, ezért ajánljuk a teszt többszöri megismétlését rövid időn belül. Így megrendelés esetén tesztelendő személyenként 2-3 db tesztet ajánlunk vásárolni

Fontosságát tekintve rögtön az antigén után lehet sorolni. Egymást kiegészítve a leghatékonyabb a két teszt. A vérteszttel azt is megtudhatjuk, hogy már átestünk-e betegségen vagy az oltást követően annak rendje és módja szerint kialakultak-e megfelelő mennyiségben az antitestek a szervezetünkben, ezt mindenképp megnyugtató látni.

Ennek a tesztnek a használata is ajánlott időről időre mert jelenleg nincs pontos tudományos időintervallum, hogy a különböző vakcinák által kiváltott antitestek mennyi ideig vannak jelen a szervezetünkben.

A tesztcsomag tartalma:

  • 1 db tesztkazetta 
  • 1 db cseppentő, 
  • 1 db a teszt elvégzéséhez szükséges puffer folyadék
  • 1 tű 
  • 1 alkoholos törlő 
  •  műanyag tasakok
  • használati utasítás 

Tudnivalók, engedélyek:

A cégünk által forgalmazott szerológiai gyorsteszt rendelkezik EU megfelelőségi nyilatkozattal, regisztrált az Európai Unió-ban többek között az orvostechnikai eszközök regisztrációjára szolgáló EUDAMED-ben. Valamint azt az OGYÉI is nyilvántartásba vette. 

OGYÉI- engedély

OGYÉI HU/CA01/13082/21

FIGYELMEZTETÉS:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Felhasználás szabályozása   

A terméket csak egészségügyi képesítéssel rendelkező személy használhatja!           A nem szakember általi használat nem biztonságos.

A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra!

Magyar nyelvű használati útmutató minden teszthez mellékelve. A teszt a hozzá mellékelt magyar nyelvű használati útmutató alapján egészségügyi szakszemélyzet által külön képzés nélkül felhasználható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére