Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: COV003

Az antigén tesztünk az orrban és garatban lévő vírus jelenlétét vizsgálja.

Kiszerelés: 1 csomag

A COVID-19 Antigén Gyorsteszt Kazetta képzett egészségügyi személyzet által használandó, akiket konkrétan eligazítottak és kiképeztek az in vitro diagnosztikai eljárásokra! Ezért csak professzinális felhasználás engedélyezett, olyan magánszemélyek önkormányzatok, cégek, vállalkozások vagy egyesületek számára, akik biztosítani tudják a megfelelő személyzetet. A teszt elvégzéséhez szükséges szakszemélyzet biztosítása a vevő felelőssége.

Nem értékelt
Termék címkék:
antigén covid gyorsteszt kovid teszt

Singclean COVID-19 ANTIGEN GYORSTESZT 1X

3.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A PCR tesztelés számának rendkívüli növekedése miatt a procedúra egyre több időt vesz igénybe, erre kínálunk megoldást a hasonló mintavételi eljárással történő, de jóval egyszerűbb és gyorsabb (15 perces) eredményt produkáló antigén gyorstesztünkkel olyan nagy léatszámmal dolgozó cégek részére akik saját hatáskörben /üzem orvos, ápoló…stb/ el tudják végezni munkatársaik hatékony és gyors szűrését!
Az antigén tesztünk az orrban és garatban lévő vírus jelenlétét vizsgálja a leírásban szereplő módszerrel, sokkal nagyobb hatékonysággal mint a piacon lévő antitest vértesztek. Jelenleg ezzel az eljárással készült gyorstesztek a legmegbízhatóbbak a vírus adott pillanatban történő kimutatására.
A pozitív eredményt javasolt PCR vizsgálattal megerősíteni. 

Egy doboz tartalma:

  • 1 személy vizsgálatára alkalmas tesztkazettát 
  • 1 db puffer folyadékot
  • 1 db mintavevő pálcát
  • 1 db műanyag kémcsövet és cseppentő kupakot tartalmaz
  • 1 db magyarnyelvű használati utasítást

Nem lehet elégszer hangoztatni az Antigén fontosságát, mivel az antigén gyorsteszttel lehet a korai szakaszban (fertőzést követő első hét) felismerni a Covid-19 fehérjéit a szervezetünkben. A fertőzést követő első pár napban a legtöbb esetben nem észlelünk jelentős tüneteket. Ebben a szakaszban még időben meg lehet kezdeni a kezelést, ezáltal enyhébb lefolyású lehet a fertőzés, ugyanúgy, mint minden korai fázisban kezelt betegség esetében.

Az antigén fontosságát egyre előrébb sorolja a WHO is, fontosságát rangsorolva már-már a PCR tesztel vetekszik és bizonyos szempontokat figyelembe véve sokoldalúbb, az árát tekintve verhetetlen.

Néhány pozitívum az antigén mellett:

  • A tesztelést akár az üzemorvos is elvégezheti
  • Az eredményre alig 15 percet kell várni
  • Jelentősen költséghatékonyabb, mint a PCR-teszt
  • Már a fertőzés korai szakaszában megbízható eredményhez juthat
  • Tömeges tesztelésnél könnyen alkalmazható

Kérjük fontolja meg, hogy Ön szeretné-e alkalmazni cégénél ezt a kiváló terméket, amivel elejét veheti egy gócpont kialakulásának és nagyban hozzájárulhat a covid-19 elleni harchoz.

FIGYELMEZTETÉS:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére