Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.120 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 111710330
Gyártó: Natur Tanya

Ling Zhi, vagy más néven szellemnövény, a kínai orvoslás gyógygombája. 

Az utóbbi 20 évben rengeteg kutatás folyt a ganoderma jótékony tulajdonságaival kapcsolatban, amelyek igazolták a szív- és érrendszerre kifejtett jótékony hatását.

Az immunrendszert támogatja, az idegrendszert nyugtatja. Sőt, régen talizmánként szolgált az épületekben felakasztva, hogy elűzze a szerencsétlenséget. 

Nem értékelt

Natur Tanya® Szerves Ganoderma, Pecsétviaszgomba - egy olyan gomba, ami Kelet-Ázsiában gyógyszer.

3.120 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

NATUR TANYA® PECSÉTVIASZGOMBA KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A pecsétviaszgomba több néven is ismert: Latin neve; Ganoderma lucidum, népies neve; lakkostapló, Japán neve: Reishi, Kínai neve; Ling Zhi,aminek magyar jelentése; "halhatatlanok gombája".

Az immunrendszer természetes védekezésében betöltött lehetséges kedvező hatását a mai napig tudományosan vizsgálják. A készítmény formulázásakor nem a pecsétviaszgomba porított őrleményét, hanem annak magas poliszacharid koncentrációjú (30%) kivonatát használjuk, biztosítva ezzel a megfelelő termékminőséget és hatékonyságot. A gombát több mint 2000 éve ismerik és több felhasználási területen is használják Kínában. Az ún. (Ganoderma) nemzetségbe tartozik, amelyben mintegy 50 gombafaj található. Ezek közül az egész Európában, így Magyarországon is a természetes körülmények között fellelhető pecsétviaszgomba tekinthető a legjelentősebbnek. Hazánkban kora ősszel jelenik meg és számos fafajon megfigyelték, így tölgy-, bükk-, éger-, nyírfán és fenyőféléken egyaránt fellelhető. A biológiai hatásért felelős anyagok megismerése csak a múlt század 60-as éveiben kezdődött meg. Változatos szerkezetű poliszacharidok jellemzik, mint pl.: glükán, glükuronoglukán, mannoglükán és más aktív heteroglikánok mellett találhatók még benne poliszacharid-protein komplexek (ún. proteoglikánok) is. A szteroidok, azon belül a szterolok csoportjába sorolható a gombában jelenlévő ergoszterol, amely a D2- vitamin biológiai prekurzora. A gomba egyéb biológiailag aktív anyagai közül említést érdemelnek a lektinek, a germánium, az olajsav és a cerebrozidok (lipidek; szfingozinból, zsírsavból és galaktózból épülnek fel). Összetevők: Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba/reishi)gomba kivonat (200 mg/tabletta); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); csomósodást gátlók (talkum, szilícium-dioxid)

Adagolási javaslat: Naponta 2x1 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére