Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Specchiasol

A Specchiasol olasz minőségi márka, szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotta meg termékcsaládjait, melyre a természet, a hagyomány és a tudomány hármasának keveredése jellemző. Az elmúlt 40 évben a Specchiasol szakértelemmel átdolgozta legfontosabb tanításait, és egy új kultúra "úttörőjévé" vált: a fitoterápiáé. 

Az olaszok annyi mindenben alkottak már egyedit és világhírűt. És most itt a Specchiasol, ami még egy zseniális olasz találmány. A Specchiasol technikusai a legjobb természetes nyersanyagokat választják ki extrém tudományos szigorral, az egyes termékek célja alapján, miközben teljes mértékben tiszteletben tartják a környezetet. Szükséges ez a fajta tudatosság az ősrégi gyógynövények és a modern fitoterápia megfelelő összehangolásához. A Specchiasol tudja, hogy a természet mindig tartogat számunkra valami különlegeset és egészségeset és tudatosan épít is erre. A folyamatos kutatásokkal és az innovatív gyártási technológiákkal a cég egy minden szempontból biztonságos és hatékony termékpalettát hozott létre. 

Az emberiség jólétével való törődés valójában azt jelenti, hogy törődnek a természet jólétével és a környezet tiszteletével. Az ökológia és az ökoszisztéma megőrzése állandó és alapvető kérdés a vállalat számára, mivel ők is képviselik az emberiség életét és jövőjét. Ezért számos felhasznált nyersanyag tanúsított ökológiai gazdálkodásból és nem szennyezett földrajzi régiókból származik. A csomagoláshoz használt papír néhány lépésen megy keresztül, és ökológiai módon ártalmatlanítható. A legtöbb palack és tartály biológiailag lebomló és környezetbarát.

Mindezt azért, hogy megőrizzük bolygónkat és jövőnket, miközben minőségi és jóléti produktumokhoz juthatunk, bűntudat és bármiféle fogyasztói  természeti károsítás nélkül. Propoliszos szopogatótablettáit és orrspray-t mindenki imádja. De széles termékpalettájuk mindegyike megtalálható nálunk.

Gyere el hozzánk, vagy kérj információt, és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket!

Rendezés:
Az oldal tetejére