Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Planeta Organica

A Planeta Organica megálmodói a világ védett területeiről származó, értékes összetevők felhasználásával hozták létre természetes kozmetikumaikat egyesítő termékcsaládjait. Ez 68 ország hagyományos szépségreceptjének palackba zárását jelenti, amelyek több, mint 500  bio gyümölcs-, és zöldség kivonatából, valamint 42 féle szerves olaj felhasználásával készültek. 

 

Az következőkben olvasható tulajdonságok nagyban hozzájárulnak a Planeta Organica céljának erősítéséhez, amely a természetes szépség megőrzésében és hangsúlyozásában látja egyediségét. A termékek  GMO-, SLS-, és parabénmentesek, kizárólag minősített bio növényfélék felhasználásával készülnek. Továbbá a káros PAV-tól és egyéb petrolkémiai anyagoktól is mentesek. A növényeket tiszta földben termesztik, ásványi műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtó szerek és hormonok használata nélkül. 

A Planeta Organica kozmetikumok “EcoCERT COSMOS ORGANIC” európai tanúsítvánnyal és vegán tanúsítvánnyal rendelkeznek. A két nemzetközileg elismert tanúsítvány magáért beszél. Abban már biztosak lehetünk, hogy tudatosan választunk, ha a Planeta Organica termékei mellett döntünk, sőt abban is, hogy mennyei illatokkal és selymes, puha bőrrel fogunk találkozni, amelyek a fürdést és a test ápolását igazi élménnyé varázsolják.

“A Planeta Organic Skin Super Good termékei egyszerűen zseniálisak, imádjuk őket. Teszteltem a mandarinos Energia Bomba tusfürdőt, azóta pedig sorban próbálom az összeset, annyira jók”- Borókás Gréti. Ha nem teljesen világos, mit jelent a vitalitás szó, akkor ideje, hogy te is kipróbáld a Planeta Organica termékeit és megtapasztald ezt a csodajó érzést.

Ne habozz! Engedd át magad a természet kényeztetésének a Planeta Organica termékeivel!

Rendezés:
Az oldal tetejére