Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Organic Shop

Az Organic Shop a fiatalok és az örök fiatalok egyik kedvenc márkája. A természetes kozmetikumokat a test és a lélek harmonizálására hozták létre. Nos, sikerült nekik. Olyan mennyei illatokkal dolgoznak mint a levendula, a mangó, a csoki és még sorolhatnánk. Egyértelműen a testradírok és peelingek a kedvencek.

 

Vásárlóink gyakran ugyanazért a termékért jönnek rendszeresen, és tudjuk, ha valami bevált, akkor az utána örök darab lesz a fürdőszobában. Ennek mindig oka van, mégpedig a pozitív tapasztalat, amit az Organic Shop-os termékekkel kapcsolatba tapasztalhatunk.  

 

Organic Shop=Gyengéd gondoskodás, különleges élmény és utánozhatatlan kényeztetés. Kozmetikumaik különleges tisztaságúak, mert parabén-, szulfát- és kőolajszármazéktól mentesek. Elmondhatjuk, hogy a sok közül az egyik legtermészetesebb márka, mivel hatékony bio alapanyagokat használnak fel, igen magas természetes hatóanyag tartalmúak, valamint minősített bio kivonatokat és olajakat tartalmaznak kozmetikumaik. 

 

Tudjátok, mi Borókások csak olyan termékeket ajánlunk, amiről biztosan tudjuk, hogy nem okoznak csalódást. Az Organic Shop termékei biztosan nem fognak, ezt több éves tapasztalatból mondjuk.

Rendezés:
Az oldal tetejére