Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natur Tanya

A Natur Tanya története a természetgyógyászat iránti szenvedély és az egészséges életmód iránti elkötelezettség története. Mottójuk szerint a Natur Tanya nem más, mint egészséged otthona. 

A 100%-ban magyar tulajdonú cég olyan étrend-kiegészítőket alkotott meg, amelyek több ezer éves népgyógyászati megfigyeléseket ötvöznek elméleti tudással, gyakorlati tapasztalatokkal és a legújabb gyártástechnológiákkal. Ilyen tapasztalati háttérrel mi  Borókások is szívesen választjuk a Natur Tanyás termékeket, és teszteljük is azokat. 

A Tőzegáfonya és a Máriatövis mag két örök kedvenc, de a Szerves C+D vitamint, a Lapos has és egyéb kúra-csomagokat is napi szinten vásárolják nálunk. A Natur Tanyás termékek iránti elkötelezettség nem csak azért nő évről-évre, mert minőségben élen járnak, hanem mert az 1990-es alapítás óta a cég elkötelezetten és maximalizmussal szolgálja ki vevőit.

A Natur Tanya megálmodói hozzáteszik: „Csak olyan termékek és szolgáltatások mellé adjuk nevünket, aminek hatásáról meggyőződtünk, így ezekben Te sem csalódhatsz.” A cég küldetése a prevenció hirdetése. Nekünk Borókásoknak pedig az a küldetésünk, hogy minél többen megismerjék ezt a kitűnő, magas minőségű, ugyanakkor megfizethető márkát, és mindazt, ami mögötte van.

Rendezés:
Az oldal tetejére