Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Natura Siberica

Biztosan jártál már te is úgy, hogy megtetszett egy termék csomagolása és úgy voltál vele, ha már kívül ilyen szép, akkor bizonyára belül még jobb lehet. Nos, mint tudjuk ez nem minden esetben van így, de a Natura Sibericanál igen. Notórius gyűjtögetőknek rossz hír, hogy a krémek, samponok csomagolása olyan szép, hogy nincs szíve kidobni az embernek. Na de lássuk mit érdemes tudni erről az egyedi, tökéletesen megtervezett márkáról, mi az, ami a mesés kis dobozokban rejlik. A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, amelyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.

 

A magas minőségű termékek a szibériai növények elképesztő tulajdonságait, életerejét hasznosítják a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében. Kozmetikumaik készítéséhez kizárólag kézi szüretelésű növényeket használnak, és mélyrehatóan tanulmányozzák őket laboratóriumokban, hogy maximális hatást érjenek el. Ebből is látszik, hogy a Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.

 

Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Oroszországban ez az első ilyen típusú vállalkozás. A biotermesztésből származó Caviar Collagen kollekció termékei például egyesítik magukban a fekete kaviár kivételes tulajdonságait, a gyógynövények kollagénjét és a Szibériai Gyógynövényes Hidratáló Komplexet, mely utóbbi a vadon termő szibériai gyógynövényekből készült különleges keverék. 

A márka legfontosabb jellemzői, hogy kozmetikumai biotermelésű összetevőket tartalmaznak, amelyek vadon termesztett szibéria gyógynövényekből származnak. Állati eredetű adalékanyagot, összetevőt, maradványt, mellékterméket vagy ezek származékát egyik termék sem tartalmazza, sőt a gyártás során sem használnak állati génekkel módosított organizmusokat, valamint állatkísérletek vagy -teszteket alkalmazása sem megengedett. Mindebből láthatjuk, hogy a Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak.

 

A különleges szibériai projekt megálmodói úgy vallják, a Natura Siberica a kedvező árú, minőségi kozmetikumokat keresők márkája.

Rendezés:
Az oldal tetejére