Natura Siberica

Biztosan jártál már te is úgy, hogy megtetszett egy termék csomagolása és úgy voltál vele, ha már kívül ilyen szép, akkor bizonyára belül még jobb lehet. Nos, mint tudjuk ez nem minden esetben van így, de a Natura Sibericanál igen. Notórius gyűjtögetőknek rossz hír, hogy a krémek, samponok csomagolása olyan szép, hogy nincs szíve kidobni az embernek. Na de lássuk mit érdemes tudni erről az egyedi, tökéletesen megtervezett márkáról, mi az, ami a mesés kis dobozokban rejlik. A Natura Siberica szerves kozmetikumok gyártására és értékesítésére szakosodott orosz márka. Széles kínálatában több tucat kiváló minőségű termék található, amelyeket a felhasználók életkortól függetlenül alkalmazhatnak.

 

A magas minőségű termékek a szibériai növények elképesztő tulajdonságait, életerejét hasznosítják a bőr és a haj fiatalságának és szépségének megőrzése érdekében. Kozmetikumaik készítéséhez kizárólag kézi szüretelésű növényeket használnak, és mélyrehatóan tanulmányozzák őket laboratóriumokban, hogy maximális hatást érjenek el. Ebből is látszik, hogy a Natura Siberica nagy hangsúlyt helyez a kutatásra és a fejlesztésre. A vállalat rendszeresen szervez kalandos expedíciókat, ezek fő célját az új alapanyagok felkutatása jelenti. Mindezek mellett különböző tudományos intézetekkel és szakmai testületekkel is együttműködik.

 

Valamennyi Natura Siberica márkájú készítmény alapját a szibériai és távol-keleti vad természet adja. Oroszországban ez az első ilyen típusú vállalkozás. A biotermesztésből származó Caviar Collagen kollekció termékei például egyesítik magukban a fekete kaviár kivételes tulajdonságait, a gyógynövények kollagénjét és a Szibériai Gyógynövényes Hidratáló Komplexet, mely utóbbi a vadon termő szibériai gyógynövényekből készült különleges keverék. 

A márka legfontosabb jellemzői, hogy kozmetikumai biotermelésű összetevőket tartalmaznak, amelyek vadon termesztett szibéria gyógynövényekből származnak. Állati eredetű adalékanyagot, összetevőt, maradványt, mellékterméket vagy ezek származékát egyik termék sem tartalmazza, sőt a gyártás során sem használnak állati génekkel módosított organizmusokat, valamint állatkísérletek vagy -teszteket alkalmazása sem megengedett. Mindebből láthatjuk, hogy a Natura Siberica kozmetikumok hatékony, környezetbarát és nem utolsó sorban megfizethető árú készítmények. Különlegességüket támasztja alá, hogy az évek során számos rangos díjat és tanúsítványt kaptak.

 

A különleges szibériai projekt megálmodói úgy vallják, a Natura Siberica a kedvező árú, minőségi kozmetikumokat keresők márkája.

Rendezés:

Natura Siberica Lab Biome Hidratáló fényvédő arckrém SPF50 • 30ml

3.999 Ft 3.599 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Skin Evolution Frissítő tusfürdő gél "Bear Party"

1.299 Ft 1.259 Ft
-3%
Kívánságlistára teszem

Skin Evolution Hidratáló testápoló tej "Taiga Angels" 260ml

1.799 Ft 1.709 Ft
-5%
Kívánságlistára teszem

Skin Evolution Tápláló tusfürdő gél "Berry Diet" 260ml

1.299 Ft 1.259 Ft
-3%
Kívánságlistára teszem

Skin Evolution Hidratáló tusfürdő gél "Flying Flowers" 260ml

1.299 Ft 1.169 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Megújító arcszérum hialuronsavval 30ml

2.899 Ft 2.609 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Nyugtató arcszérum aloe Verával 30ml

2.899 Ft 2.609 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Peptides arckrém 50ml

4.699 Ft 4.229 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Hidratáló arckrém SPF 30 50ml

5.599 Ft 5.039 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Hidratáló arcszérum hialuronsavval 30ml

2.899 Ft 2.609 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Natura Siberica Lab Biome Balance arcszérum niacinamiddal 30ml

2.899 Ft 2.609 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem

Lab Biome Radiance C-vitaminos arcszérum 24k arannyal

2.899 Ft 2.609 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem