Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mecsek

Minőség. Szakértelem. Tradíció.

A Mecsek Tea Pécsváradhoz köthető. E kisváros a Mecsek hegység lábánál található, különleges mediterrán klímájú környezetben, ahol régi hagyománya van a gyógynövények termelésének és gyűjtésének. Ezt a szokást a mai igényekhez alakítva, de értékességéből egy cseppet sem elvonva működik ma - a gyógyteák birodalma – a Mecsek Tea, ahol kizárólag minősített szállítóktól származó alapanyagokat dolgoznak fel.

Egy belső ellenőrző rendszer biztosítja a teljes gyártási folyamatot, az áru beérkezésétől kezdve a különböző munkafázisokon át a vevőkhöz történő kiszállításig. A Mecsek Tea különlegességénél és egyediségénél fogva nem túl sok helyen kapható, de a Borókában igen!

Hogy miért ajánljuk mi Borókások?  Amellett, hogy fajta szerinti natúr teái is vannak (pl. csalán, kamilla, csipkebogyó, galagonya, fehér fagyöngy, stb.) probléma-specifikusan is választhatunk teakeveréket. Fogyi, immunerősítő, nyugalom, epehajtó, máj, klimax, gyomor reflux, csakhogy néhányat említsünk ezek közül, de legördítve megtalálod az összes fajtát.

Teázz az egészségedért! angel

Rendezés:
Az oldal tetejére