Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jutavit

Hogy miért szeretik vásárlóink a Jutavit termékeket? 100%-ban magyar márka és amit csak tudnak hazai gyógynövényekből készítenek. Több, mint 15 éves működése óta számos jól bevált és sokak által kedvelt étrendkiegészítőt dobtak piacra.

Sok esetben egy egészségtudatos táplálkozás során sem tudjuk fedezni a szervezet megfelelő vitamin szükségletét, amelyhez a Jutavit termékek kellő segítséget nyújtanak. Nálunk, a Borókában a Béta-glükán az egyik favorit termék. Főként az immunrendszer megerősítésére szolgál, de a betegségek leküzdésében is nagy segítséget nyújt. Továbbá a szerves cink, króm és szelén, amit nagyon sokan szeretnek, és mi is mindennapos használói vagyunk, így bátran ajánljuk nektek is. 

Egyedülállóan fejlett minőségirányítás-rendszerüknek köszönhetően, minden egyes terméket egyenként értékelnek, egyedileg sorszámoznak valamint adatbázisban tárolják, bármilyen panasz nyomon követhetősége végett. Mi ez, ha nem profizmus? 

Céljaik, törekvéseik nagyon világosak: a lehető legjobb, széles körben kipróbált termékeket kínálni partnereik és fogyasztóik számára. És ha még mindig nem győztünk volna meg, akkor ezt olvasd: készítményeik a Magyar Jogszabályoknak megfelelően GYNKI, CE, OTI, OÉTI tanúsítványokkal vannak ellátva. Mi imádjuk, próbáld ki te is a Jutavit termékeket!

Rendezés:
Az oldal tetejére