Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Doterra

Minőségi esszenciális illóolajok a mindennapi problémákra? Miért ne!

A doTERRA alapítói 2008-ban meghatároztak egy küldetést, melynek célja, hogy olyan tiszta, hatékony, kiváló minőségű esszenciális olajakat készítsenek, melyek használata egyszerű. A doTERRA a magok elvetésétől kezdve a betakarításig minden folyamatot felügyel, hogy az egyedi, 100 % tisztaságú és minőségi esszenciális olajakat a vásárlóik biztonsággal használhassák.

A doTERRA olajak minősége egyedülálló, erős aromájának és terápiás előnyeinek megőrzéséhez az őstermelők tapasztalatát, a legjobb berendezéseket és termelési folyamatokat alkalmazzák. Kétféle módon történik a desztilláció: gőzlepárlás és hideg sajtolás. Így biztosítható a tiszta, minőségi esszenciális olajok előállítása. 

Alkalmazása:

Párologtatás

A stimuláló aromás élmény érdekében az esszenciális olaj párologtatható, illetve közvetlenül belélegezhető. Az olajok aromásan történő alkalmazása hangulatjavító hatású és megtisztítja a levegőt a nem kívánt szagoktól.

Külsőleg

Az esszenciális olaj könnyedén felszívódik a bőrön és külsőleg önmagában, más olajokkal vagy hordozó olajokkal együttesen is biztonságosan alkalmazható.

Élelmiszer-adalék

Az esszenciális olaj belsőleg is alkalmazható a jótékony egészségügyi hatás elősegítése érdekében. Különböző ételekhez adagolva ezek a belsőleg alkalmazható olajok étrend kiegészítőként is használhatók.

Rendezés:
Az oldal tetejére